عسل طبیعی

معرفی انواع عسل های 100% طبیعی

عسل طبیعی

معرفی انواع عسل های 100% طبیعی

بایگانی
  • ۰
  • ۰

روش اول برای تشخیص عسل طبیعی:

ریختن عسل در آب سرد : چنانچه مقداری عسل طبیعی را در یک لیوان آب سرد بریزید، عسل طبیعی حالت چسبندگی خود را حفظ می‌کند و دیر در آب سرد حل می‌شود اما عسلهای تقلبی سریع در آب حل می‌شوند. و این یکی از راههای تشخیص عسل طبیعی است

تشخیص عسل طبیعی

روش دوم برای تشخیص عسل طبیعی:

رس زدن (شکرک زدن) عسل : رس زدن به معنای رسوب کردن و کدر شدن عسل است. عسل طبیعی به دلیل داشتن دیاستاز بعد از مدتی ته‌نشین شده و رس می‌زند؛ یعنی ذرات قند عسل متبلور شده و عسل مانند روغن نباتی سفت می شود.

تشخیص عسل طبیعی

روش سوم برای تشخیص عسل طبیعی:

مزه کردن: عسل طبیعی، علاوه بر شیرینی خاص، دارای مزه و طعم ویژه ای است که فقط در عسل وجود دارد (از راههای تشخیص عسل طبیعی ) و عسل های مصنوعی فاقد این نوع مزه طبیعی است.

عسل مصنوعی بیشتر مزه شیرینی شکر می دهد تا مزه خالص عسل.


نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی